Întrebări frecvente

1.Ce este serviciul Izeplay?

Serviciul oferă o varietate de conținut digital care variază de la jocuri, imagini de fundal, muzică și video și poate fi utilizat prin abonare prin SMS. Abonamentul este activat în fiecare săptămână (până la dezabonare). Un mesaj text premium va fi trimis în fiecare săptămână. Fiecare mesaj conține o adresă URL pentru a accesa conținutul nostru mobil și puteți descărca tot conținutul disponibil. Conținutul va fi actualizat zilnic. Pretul abonamentului este de 3,57 euro cu TVA / sms primit / 7 zile in Orange, Vodafone, Orange Romania Communications si Telekom Mobile Romania. Facturarea se face la Vodafone la numarul 23121, la Orange Romania Communications si Telekom Mobile Romania la numarul 22284.


2.Cum mă pot dezabona de la Izeplay?

Există trei moduri de a opri serviciile:

A: Prin mesaj text/SMS: Puteți anula oricând serviciile noastre trimițând STOP PLAY la 1284. Costul mesajului trimis la 1284: 0,06 EUR inclusiv TVA. Veți fi imediat dezabonat.

B: Prin linia telefonică de relații cu clienții, puteți suna la numărul de telefon +40318262751, tarif normal. Program de lucru luni-vineri 09:00-18:00.

C: Prin e-mail, clienții pot trimite un e-mail la ro@playono.com. Program de lucru luni-vineri 09:00-18:00.


3. Cum pot să mă abonez la Izeplay?

Pentru a vă abona, trebuie să întâlniți bannerul nostru afișat pe diverse site-uri în limba română. După ce faceți clic pe banner, veți fi direcționat către pagina de destinație a serviciului. Pentru utilizatorii Orange Romania Communications si Telekom Mobile Romania, abonamentul se face prin introducerea numarului de telefon pe pagina web, urmata de confirmarea abonamentului prin SMS la 1284 - pretul mesajului trimis la 1284: 0,06 EUR cu TVA inclus. Pentru utilizatorii Orange, Vodafone și Digi, abonamentul se face în mai multe etape: prin trimiterea cuvântului cheie PLAY la 1284 prin SMS, urmată de confirmarea abonamentului prin SMS la 1284 (DA+PLAY). Prețul mesajului trimis la 1284: 0,06 EUR cu TVA. Pentru a continua și a obține un abonament, trebuie să urmați instrucțiunile de mai sus.


4.Nu știam că este un serviciu de abonament?

Toate materialele publicitare precizează clar că acesta este un serviciu prin abonament. În plus, după abonare, clientul primește gratuit un mesaj de informare care indică costul serviciului, frecvența, informații despre cum să renunți și o adresă de site web unde pot fi găsite mai multe informații despre serviciu.


5.Nu m-am abonat la acest serviciu, de ce primesc mesaje?

Nu trimitem niciun mesaj cu taxă către un număr de telefon mobil care nu este abonat la niciunul dintre serviciile noastre. Poate nu-ți amintești că te-ai abonat. Aveți grijă când oferiți telefonul mobil altora. Abonamentul este activat doar atunci când îl inițiezi. Pentru a evita neînțelegerile, prețul serviciului este menționat de mai multe ori în toate materialele noastre publicitare.


6. Copilul meu minor s-a abonat la acest serviciu?

Site-ul nostru web afirmă clar în mai multe rânduri că serviciile noastre sunt destinate clienților cu vârsta de 18 ani și peste. Când un client are sub 18 ani, este necesară aprobarea părintească pentru a utiliza serviciile noastre. Nu suntem responsabili pentru abonamentele făcute de minori fără acordul părinților.

Nu sunt mulțumit de comanda mea, cum pot returna și solicita o rambursare? Ne pare rau sa auzim ca nu esti multumit de comanda ta! Ne propunem satisfacția clienților, prin urmare vom face tot posibilul pentru a vă satisface așteptările. Dacă doriți să vă recuperați banii, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@ro-cell-candy.com. Vă rugăm să nu uitați să menționați numărul dvs. de mobil. În termen de 24 de ore de la primirea solicitării dumneavoastră, vă vom procesa rambursarea și vă vom informa despre aceasta. De asemenea, ne puteți suna la +40987654321 (în orele de lucru).


Serviciile noastre respectă Codul de conduită pentru operatorii de telecomunicații.