Βραβευμένα Παιχνίδια

Εδώ στο IZEPLAY διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Κάποια από τα κορυφαία παιχνίδια μας έχουν κερδίσει πολλαπλά βραβεία.

Παιχνίδι ανώτερου επιπέδου

Θέλουμε μόνο το καλύτερο για τα μέλη μας, γι’αυτό προσφέρουμε λύσεις για παιχνίδι ανωτέρου επιπέδου. Χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία για να έχουμε τις πύλες παιχνιδιού ανοιχτές χωρίς προβλήματα.

Λύση Πολλαπλής Πλατφόρμας

Δημιουργήσαμε μια πύλη παιχνιδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε συσκευή. Μόνο με μια σύνδεση έχετε την ικανότητα να χρησιμοποιήσετε την πύλη IZEPLAY παντού και πάντα.

  • Κορυφαία Παιχνίδια για κινητά

    Αποκτήστε τα καλύτερα παιχνίδια στα κινητά σας με την αξιόλογη πύλη
    παιχνιδιών IZEPLAY. Διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα παιχνίδια στο ίντερνετ.
    Κάποια από τα παιχνίδια μας έχουν κιόλας κερδίσει βραβεία. Ρίξτε μια ματιά σε
    μια μικρή γκάμα από τα παιχνίδια μας και απολαύστε τα.

Γιατί να επιλέξετε το Izeplay?

Τα premium παιχνίδια μας δεν θα διακοπούν από κανενός είδους διαφήμιση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια μας στα καλύτερά τους.

Δεν μας αρέσουν οι βαρετές στιγμές, γι' αυτό ενημερώνουμε συχνά την πύλη παιχνιδιών μας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα καλύτερα και πιο πρόσφατα παιχνίδια οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Τα premium παιχνίδια μας τρέχουν σε HTML5 που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσετε και μπορείτε να παίξετε αμέσως.

Ως μέλος μπορείτε να συνδεθείτε στην πύλη παιχνιδιών μας σε οποιαδήποτε συσκευή. Είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, tablet ή φορητό υπολογιστή. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις συσκευές σας με το IZEPLAY.

Απλά κάποια από τα φανταστικά παιχνίδια μας

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων (ΠΔ) σας ή για να αναθεωρήσετε, διορθώσετε ή διαγράψετε τα ΠΔ σας ή και για να διακόψετε κάθε μελλοντική επικοινωνία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@mobivas.gr (σημειώνοντας ότι αφορά στην υπηρεσία ΙΖΕPLAY ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο 2102201734 (αναφέροντας την υπηρεσία IZEPLAY) και ένα μέλος του προσωπικού μας του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών θα σας χαρεί να σας εξυπηρετήσει.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, απλώς μεταβείτε στο κινητό σας στη διεύθυνση https://frontend.izeplay.com/gr, αφού εγγραφείτε μέσω της σελίδας προορισμού. Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στην πύλη μας.

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από premium παιχνίδια, σας προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα παιχνίδια και χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία για να ανοίξουμε τις πύλες του παιχνιδιού χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μόλις γίνετε μέλος του IZEPLAY, μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια απεριόριστα. Δηλαδή μπορείτε να παίξετε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

Όλα τα παιχνίδια μας είναι web-based, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε. Μέσα στην πύλη παίζετε όλα τα παιχνίδια απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εύκολο στη χρήση και εύκολο στο παιχνίδι.

Τα παιχνίδια μας μπορούν να παιχτούν σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα παιχνίδια είναι συμβατά με smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές με οθόνη αφής.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε συσκευή είναι συμβατή με τα παιχνίδια μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πύλη μας όποτε και όπου κι αν πάτε. Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό και είστε πάντα έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Εάν έχετε smartphone σίγουρα θα λειτουργήσει. Διαφορετικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο tablet ή το laptop σας.

Επικοινωνία

Αν έχετε κάποια ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Izeplay μέσω support@mobivas.gr ή μπορείτε να καλέσετε 210 220 1734

Πάροχος Επικοινωνίας

MOBIVAS Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Regus Office Space, Λεωφόρος Κηφισίας 166Α

Αθήνα ΤΚ 15126

Email: support@mobivas.gr